Workshops


  Ook zo'n zin in een workshop?
Een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop met je vrienden, familie of collega's (vanaf 8 personen). Deelnemers kunnen per groep een keuze maken uit één van de ontworpen arrangementen of een speciaal arrangement laten samenstellen. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Voor meer informatie of een afspraak kun je contact met ons opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden. 
Voor kleinere groepen of individuele creatievelingen hebben wij eveneens  mogelijkheden. Voor de komende periode zijn er weer een aantal creatieve workshops ingepland met een open inschrijving, geschikt voor beginnende en gevorderde deelnemers. Maak een keuze uit een van onze data en schrijf je vandaag nog in!
Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke materialen en veilingverse bloemen. D-mension organiseerd workshops op eigen locatie(s), 's zomers soms in de buitenlucht, maar het is ook mogelijk een workshop te organiseren in een gezellige privé omgeving  bijvoorbeeld thuis, of in uw kantine of verenigingsgebouw. Dit kan plaatsvinden op een doordeweekse dag in de ochtend, middag of avond, maar ook in het weekend. Bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd!
D-mension Workshops, Natuurlijk gezellig!

                                                                             D-mension Workshops Natuurlijk gezellig!

kerstworkshop 12 december basic

kerstworkshop 12 december basic
basic

€ 30.00Aantal  kerstworkshop 12 december luxe (rozen en lampjes)

kerstworkshop 12 december luxe (rozen en lampjes)€ 35.00Aantal  kerstworkshop 17 december basic

kerstworkshop 17 december basic€ 30.00Aantal  kerstworkshop 17 december luxe (rozen en lampjes}

kerstworkshop 17 december luxe (rozen en lampjes}€ 35.00Aantal