Zijdenbloemen
Zijdenbloemen en foambloemen: een aanwinst voor uw bedrijf of bij u thuis.

Zijdenbloemen zijn weer helemaal 'hot'. Was het jaren geleden zo dat zijdenbloemen echte bloemen moesten vervangen, nu worden zijdenbloemen gebruikt naast of samen met echte bloemen.De kwaliteit van zijdenbloemen is nu zo hoog dat ze nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn. Je moet er echt met je neus bovenop staan en ze aanraken om te ervaren dat ze niet echt zijn. Van deze kwaliteit zijden- bloemen maakt D-mension de prachtigste bloemen arrangementen. In diverse stijlen, van klassiek tot modern. 

Het grote voordeel van een mooi zijdenbloemen arrangement is dat het vrijwel onderhoudsvrij is.
Eens in de 2 maanden met een plumeau afstoffen is eigenlijk al voldoende. Ook op moeilijke plaatsen waar verse bloemen het maar kort volhouden, bijvoorbeeld in de buurt van verwarming, voldoen zijdenbloemen prima. De wat hogere aanschafprijs van zijdenbloemen wordt ruimschoots goedgemaakt door de lange levensduur van het arrangement, waardoor het omgerekend per week meestal goedkoper is dan verse bloemen.  

Zijdenbloemen: niet van echt te onderscheiden 

D-mension maakt arrangementen voor elke situatie, thuis of op kantoor.
Wat denkt u van een  mooi bloemstuk in de hal, of een arrangement in de receptie van uw bedrijf?
In alle gevallen is dat wat D-mension voor u gaat maken maatwerk. In een gesprek stellen we vast wat uw wensen zijn. Met deze informatie gaan we vervolgens aan de slag, zodat we een prachtig arrangement voor u kunnen realiseren.

Naast zijdenbloemen zijn foambloemen op dit moment populair. Zij zien er heel bijzonder uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleurslagen. Er kunnen hele bijzondere arrangementen mee gemaakt worden, die een grote aanwinst zijn voor b.v. een restaurant, kantoor, maar natuurlijk ook bij u thuis.

Indien u geïnteresseerd bent in bovengenoemde producten, neemt u dan contact met ons op. Wij komen, indien u dat op prijs stelt, graag naar u toe om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.Arrangementen van zijdenbloemen: tijdloos mooi

Zijdenbloemen: duurzaam en onderhoudsvrij