Waarom D-mension voor rouwbloemen?Een overlijden is bijna altijd onverwacht en brengt een hoop emoties met zich mee.
Op zulke momenten wil je dat  alles goed en naar eigen wens geregeld is, ook als het gaat om het bestellen van rouwbloemen. Bij D-mension rouwbloemen kunt u er op vertrouwen dat uw ideeën en wensen  maximaal vertaald worden in prachtig bloemwerk.

De bloemstukken van D-mension rouwbloemen worden gemaakt door een bloemist die zijn vak verstaat. Meer dan 35 jaar ervaring staat hier garant voor. Bovendien worden de nieuwste trends en technieken op de voet gevolgd. Alle getoonde arrangementen worden door mij in eigen werkplaats gemaakt van veiling verse producten, wat een goede houdbaarheid gegarandeerd.

D-mension rouwbloemen gaat voor maximale service.
Vaak kunt u via de uitvaartverzorgers waarmee ik samen werk uw bloemen bestellen.
Maar indien u dat prettiger vind dan kom ik bij u thuis om het rouwwerk met u te bespreken
U vindt u bij D-mension een exclusief assortiment van rouwboeketten, rouwbiedermeiers, druppelvormen, moderne rouwbloemen, speciale vormen en rouwkransen.
 
D-mension rouwbloemen bezorgt zelf, zodat er een strenge controle is op de kwaliteit van hetgeen wordt afgeleverd. Mijn werkgebied omvat de Achterhoek en de Liemers, maar ook bezorging buiten dit gebied is in overleg mogelijk. Bestellingen die ik niet zelf kan realiseren  kunnen toch via mij geregeld worden door het netwerk dat ik heb opgebouwd.