kerstworkshops 2014


Op vrijdag 12 december of woensdag 17 december organiseert bloembinder Frans Nienhuis van D-mension Bloemen, Decoraties en meer weer twee enerverende kerstworkshops. Onder zijn vakbekwame en gepassioneerde leiding ga je een prachtig kerstarrangement maken. Deze keer heeft Frans een prachtig rond tafelstuk ontworpen met een diameter van ongeveer 45 cm. Je werkt met de mooiste groensoorten en decoratiematerialen. Je kunt kiezen uit een aantal basiskleuren, zoals wit-turquoise, wit-goud of wit zilver. Er zijn twee uitvoeringen nl. basic en luxe. Kies je voor de luxe uitvoering dan krijg je ook verse roosjes en led verlichting om in je arrangement te verwerken.

Je werkt met de mooiste groensoorten o.a. nobilis en bolmos en rendiermos. Voor verdere decoratie van het kerststuk gebruik je mooie natuurlijke materialen zoals white wash boomschors, witte wol en katoenbollen. Vanzelfsprekend gebruik je voor de finishing touch mooie kerstballen. Bijzonder aan het ontwerp is dat het te gebruiken is als tafelstuk maar dat je het ook kunt ophangen.

De workshop kost € 30,00 inclusief alle bloemschikmaterialen een hapje en een drankje. Kies je voor de luxe uitvoering met verse roosjes en led lampjes dan betaal je € 35,00. Geef bij aanmelding (via een mailtje) ook even door welke kleurcombinatie je wilt, of je de basic of de luxe uitvoering wilt en of je een hangend of een tafelstuk wilt maken. Dit laatste i.v.m. de te gebruiken ondergrond)

 

De kerstworkshops worden gehouden in basisschool de Woordhof aan de Keppelseweg in Hummelo. Aanvang 19.00 uur, verwachtte eindtijd 21.30 uur. De kerstworkshops worden altijd druk bezocht dus het advies is om je tijdig aan te melden. Dit kun je doen door even te bellen 0314-382437/06-49490331 of stuur een bericht aan fanienhuis@hotmail.com. Je reservering is definitief na onvangst van je gegevens (naam, tel.nr. en e-mailadres) en tijdige ontvangst van het deelnamebedrag. Dit dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop door ons te zijn ontvangen.

Het beloven weer twee leuke en leerzame avonden te worden! 
We zien je graag op 12 of 17 december.

P.S. Wist je dat in overleg D-mension Bloemen, Decoraties en meer ook bij jou thuis een workshop kan organiseren. Dit is mogelijk vanaf 6 personen. Neem voor informatie hierover contact met ons op: tel.nr. 06-49490331 of 0314-382437