KamerplantenadviseurRegelmatig worden in diverse media, zoals kranten, tijdschriften en op televisie kamerplanten getoond. Kamerplanten zijn een onlosmakelijk deel van het interieur. Was het vroeger vooral de vensterbank gevuld met een mengsel van planten in een mix van potten, nu speelt trend en vormgeving een grote rol. Planten en potten zijn een decoratief deel geworden van het hedendaagse interieur Bovendien blijkt uit onderzoeken door NASA en TNO dat kamerplanten uitermate goed zijn voor ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Kortom, kamerplanten zijn een onmisbare aanvulling van het interieur, niet alleen in bedrijfsgebouwen maar ook thuis. 

Er wordt over de aanschaf goed nagedacht.Toch kan het zijn dat u ondanks of juist dankzij de vele informatie die u overal kunt aantreffen er niet meer uitkomt. Bovendien is het vaak zo dat er op een groot tuincentrum zelden iemand aanwezig is die echt tijd voor u heeft. Vaak wordt u aan uw lot overgelaten. U ziet zogezegd door de bomen het bos niet meer. De plantenadviseur van D-mension kan u de helpende hand bieden bij de keuze en aanschaf van planten en bijbehorende potten voor kantoor of thuis.
Indien u een afspraak maakt kom ik graag bij u voor een advies. Uw huidige situatie wordt bekeken en u geeft aan wat uw wensen zijn. Ik maak vervolgens een voorstel voor een nieuwe setting. Als u zelf ergens planten of een combinatie heeft gezien, bijvoorbeeld in een tijdschrift, dan kan ik u adviseren of dit een goede keus is. Ik kan de planten en potten voor u inkopen en bij u thuis plaatsen. Indien gewenst kunt u ook een verzorgingsabonnement nemen, waardoor u nog langer van uw aankoop kunt genieten. Door mijn goed contacten met leveranciers van planten en potten lukt het eigelijk altijd wel om iets moois te creëren. 


 

 
            Uw plantenadviseur