Geslaagde kinderworkshop!


Workshop Bloemencupcakes maken voor Moederdag


Zaterdag 11 mei vond in Dorpshuis "de Ruimte" in Hummelo de kinderworkshop "Bloemencupcakes maken voor Moederdag" plaats. De workshop werd georganiseerd door D-mension. Een enthousiaste groep kinderen tussen de 8 en 13 jaar maakte onder leiding van bloembinder en workshopleider Frans Nienhuis mooie bloemencupcakes speciaal voor hun moeders. Het was reuze gezellig en de bloemstukjes zagen er prachtig uit. Tijdens het maken kregen de kinderen ook nog wat lekkers aangeboden wat zeer in de smaak viel. 

Toen de bloemencupcakes klaar waren werden ze geplaatst op een kleurrijk bord dat ook nog versierd werd met vrolijk gekleurde vlindertjes en andere decoraties. Daarna werd alles feestelijk ingepakt in folie en voorzien van mooie linten. Met deze zelfgemaakte bloemstukken zullen de moeders zeker blij verrast zijn geweest op Moederdag.
De kinderen hadden het heel erg naar hun zin op deze eerste bloemenworkshop voor kids in Hummelo. Ook workshopleider Frans vond het zo leuk dat hij van plan is om later in het jaar weer wat te gaan organiseren voor kinderen, bv. met Halloween. D-mension organiseert ook workshops voor volwassenen. Informatie over de workshops is te vinden op deze website.