Welkom

Welkom bij D-mension, bloemen decoraties en meer....

D-mension is een nieuw bedrijf, maar deze naam staat voor meer dan 37 jaar ervaring in het bloemenvak. Mijn naam is Frans Nienhuis en ik ben de oprichter van deze onderneming. In 2012 heb ik mijn Fleurop bloemenzaak verkocht, om mij volledig toe te leggen op de activiteiten van dit mooie vak, welke mij het meeste aanspreken.

Hoofdactiviteit is de vervaardiging en levering van rouwbloemwerk van hoge kwaliteit. Daarom noem ik mij uitvaartbloemist. U kunt bij mij terecht voor eigentijds en creatief bloemwerk, dat zich onderscheid door een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast is het bieden van maximale service aan u voor mij een vanzelfsprekendheid, waar u dan ook volledig op kunt vertrouwen. Zo kom ik in mijn directe werkgebied, indien u dat wenst, bij u thuis om in uw vertrouwde omgeving het rouwwerk te bespreken. Daarnaast onderhoud ik goede contacten met mijn collega's zodat ik ook voor een landelijke bezorging van uw bestelling kan zorgdragen.

Naast rouwbloemwerk kunt u bij mij o.a. terecht voor zijdenbloemen arrangementen, voor thuis of voor uw bedrijf. Ook geeft D-mension interessante en leerzame (bloemen)workshops. Indien gewenst worden deze ook op uw eigen locatie gegeven. D-mension verzorgt ook plantenadvies en levert de planten en bijbehorende potten. D-mension is altijd in beweging en gaat voor het beste resutaat. Daarom is  het motto van D-mension:

Natuurlijk goed!